Coronanedlukningen får ikke negativ betydning for eksamenskaraktererne for årets studenter.

Der er stofområder, som vi ikke har kunnet gennemgå på samme måde, som vi er vant til, men det tages der naturligvis højde for, når en eksamenspræstation skal bedømmes.

Årgang 2021 har til gengæld lært at arbejdet virtuelt på en helt anden måde end foregående generationer. Alle de kommende studenter vil lynhurtigt og effektiv kunne indgå i projektarbejder med kolleger på den anden siden af kloden. Vigtig og god kompetence at bringe med sig ud på arbejdsmarkedet.

Ligeledes har årgang 2021 også i den grad lært at holde den indre motivation højt. Længere tids studier alene på teenageværelset uden fredagscafeer, fester og almindelig hverdagshygge med kammerater er krævende, men de kom igennem – stor tillykke med det! Flot gået!

Og lad mig slå fast i forhold til karakterniveau: Hvis en elev fik 7 i dansk sidste år, så vil en sammenlignelig elev også i år få syv, og det må være det væsentlige.

Jeg er helt tryg ved at sende årgang 2021 ud i verden. Helt tryg og jeg ønsker dem hermed det bedste og et stort tillykke med deres studenterhuer.

Hør hele interview på P4 Syd her:

https://www.dr.dk/radio/p4syd/p4esbjerg-morgen/p4-morgen-2021-06-21-06-05-8#!03:09:20